Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Εναρξη "Προγραμματων Ασκηση για ολους"

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2024
 
Ο Δήμος Καβάλας και η Διεύθυνση Αθλητισμού και Παιδείας ενημερώνουν
ότι, στο πλαίσιο των προγραμμάτων άθλησης για όλους, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αρχίζει η υλοποίηση των προγράμματος «Αθλητισμός και γυναίκα», «Άσκηση στην τρίτη ηλικία», «’Άσκηση σε άτομα με αναπηρία», «Άσκηση στην Προσχολική ηλικία».  Επίσης φέτος θα λειτουργήσει τμήμα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο για «Μυϊκή ενδυνάμωση και Εκμάθηση Κολύμβησης Ενηλίκων».

Η λειτουργία των τμημάτων θα αρχίσει από την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024, στους ακόλουθους χώρους: Δημοτικό αθλητικό κέντρο Ποταμουδίων, Δημοτικό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»,  Πολιτιστικό Κέντρο «Πυθαγόρας»,  9ο Δημοτικό Σχολείο, 22ο Δημοτικό Σχολείο, 5ο ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και στα ακόλουθα Κ.Α.Π.Η.: Αγ. Λουκά, Αγ. Παύλου. Αγ. Αθανασίου, Κ.Α.Π.Η Βύρωνα και Ν. Καρβάλης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2510-247350.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες που θέλουν να συμμετέχουν στα προγράμματα, πρέπει να καταθέσουν στο γραφείο της Διεύθυνσης Αθλητισμού (οδός 7ης Μεραρχίας 1, κτίριο «Πυθαγόρας»), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sports@kavalagrece.gr: αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/1986 , ιατρική γνωμάτευση υγείας από καρδιολόγο, παθολόγο, ή γενικό ιατρό. . Το αντίτιμο για την συμμετοχή ανέρχεται στο ποσό των 15€ το μήνα.

Πληροφορίες για τις ημέρες και ώρες υλοποίησης του προγράμματος  αναγράφονται  στα συνυμμένα αρχεία ή παρέχονται στο τηλέφωνο 2510-247350.
 

Συνοδευτικα Αρχεια

Ρυθμίσεις Cookies