Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Καταρτιση Μητρωου Εργοληπτων

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2024
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕKΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΦΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
 
για την κατάρτιση Μητρώου Εργοληπτών (εταιρειών - φυσικών προσώπων) με σκοπό την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από φυσικές, τεχνολογικές και λοιπές καταστροφές στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Καβάλας, για το χρονικό διάστημα 15/04/2024 έως 31/12/2025.
 
Λαμβάνοντας υπόψη τα επιχειρησιακά σχέδια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Δάρδανος, Βορέας, Εγκέλαδος, Ιόλαος) όπως εξειδικεύονται σε επίπεδο Δήμου Καβάλας και σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις περί Πολιτικής Προστασίας (Ν.3013/2002, Ν.4662/2020), ο Δήμος Καβάλας προβαίνει στην κατάρτιση Μητρώου Εργοληπτών με σκοπό την χρήση μέσω μίσθωσης ιδιωτικών μηχανημάτων έργου, οχημάτων και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση καταστροφών.
 
Το Μητρώο θα απαρτίζεται από εργοληπτικές εταιρείες – φυσικά πρόσωπα, που θα διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό (μηχανήματα, οχήματα, προσωπικό) και θα επεμβαίνουν για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από έντονα καιρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις, πλημμύρες, χιονοπτώσεις, παγετούς, ατυχήματα μεταφορών, τεχνολογικά ατυχήματα κ.λ.π. στην επικράτεια του Δήμου Καβάλας όταν αυτό απαιτείται, για το χρονικό διάστημα έως 31-12-2025 καθώς και τυχόν παράτασης ισχύος αυτού. Για την κατάρτιση του Μητρώου Εργοληπτών:
 
Κ Α Λ Ε Ι
 
Τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής (διατίθεται έντυπο),  οποιαδήποτε χρονική στιγμή μέχρι 10-04-2024, στην οποία θα αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία τους. Η αίτηση συμμετοχής μπορεί να κατατεθεί στο  Δημαρχείο (Κύπρου 10) ή στο Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας (Κ. Παλαιολόγου 4, 1ος όροφος, Γραφείο 10, τηλ. 2513500238), σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη “Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για εγγραφή στο Μητρώο Εργοληπτών του Δήμου Καβάλας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας” στην οποία να αναφέρεται η πλήρης επωνυμία τους, η έδρα, η ταχυδρομική δ/νση, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική δ/νση τους.  Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: civilprotection@kavala.gov.gr.
 
Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με τα απαραίτητα έντυπα ακολουθούν συνημμένα.

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης και των σχετικών υπεύθυνων δηλώσεων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του gov.gr
Ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου
Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης
 
 
 
 
 
Ο Δήμαρχος Καβάλας
 
 
ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Συνοδευτικα Αρχεια

Ρυθμίσεις Cookies